Sponsoring

sv Turkse Kracht beziet sponsoring vanuit een partnershipfilosofie, een samenwerking welke is gericht op het bereiken van een win-win situatie voor zowel de sponsor als de vereniging.In de benadering van (potentiële) sponsors wordt uitdrukkelijk gecommuniceerd dat een sponsor door zijn financiële steun de vereniging direct in staat stelt om diens missie te realiseren, waarbij wordt benadrukt dat de sponsorbijdrage, naast de wellicht aanwezige zakelijke overweging, een zeer nadrukkelijk sociaal-maatschappelijk karakter kent.

Een prettige en continue samenwerking is te allen tijde gebaseerd op vertrouwen en respect. Onze missie is: “het opbouwen en continueren van een prettige en langdurige samenwerking tussen u als sponsor en sv Turkse Kracht, zodanig dat er voor beide partijen een win/win-situatie ontstaat”.

De mogelijkheden

Bekijk het infoblad voor de mogelijkheden!

Contact
Heeft u interesse in een samenwerking? Mocht u vragen hebben, Ersin Toraman staat u graag te woord! Vice voorzitter & Sponsoring

info@svturksekracht.nl