Aanmelden

Welkom bij sv Turkse Kracht,

Wij hopen dat je veel plezier bij onze sportvereniging gaat beleven.
Voordat je het aanmeldformulier invult vragen we je om de pagina’s contributie en lidmaatschapsvoorwaarden door te lezen.
We onderscheiden voetballeden en steunende leden. Uiteraard kun je je ook als voetballid én steunend lid aanmelden.

Voor beide type lidmaatschappen geldt dat de aanmelding altijd begint met het volledig invullen van het aanmeldformulier (zie link hiernaast).
Nadat het formulier is verzonden neemt de ledenadministratie contact met je op en plant een intakegesprek. Tijdens dat gesprek hoor je of je definitief bent toegelaten.

Voetbal leden

Nadat je bent aangemeld bij de KNVB word je door de leeftijdscoördinatoren in een team ingedeeld.
De trainer of leider van dat team, waar je komt te spelen, neemt na aanmelding z.s.m. contact met je op. Hij of zij zal je doorgeven wanneer je verwacht wordt op de training en hoe alles in zijn werk gaat binnen het team en bij sv Turkse Kracht.
Van ouder(s)/verzorger(s) verwachten wij minimaal dat ze bereid zijn om enkele keren per seizoen (van augustus t/m begin juni) bij uitwedstrijden te rijden en een paar keer per seizoen het tenue te wassen.

Aanmelden
Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Één van de vrijwilligers van de ledenadministratie zal jou (en indien je jonger bent dan 18 jaar je ouders) benaderen voor het maken van een afspraak.

Open het Inschrijfformulier